Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια «Από την Έρευνα στη Διδασκαλία» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας»

Ο 3ος κύκλος των επιμορφωτικών Σεμιναρίων «Από την Έρευνα στη Διδασκαλία» που διοργανώνει το Future Library και το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) έχει ήδη εξασφαλίσει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών με τελευταία στάση τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» στις 3 και 4 Μαρτίου.

Στα σεμινάρια παρευρέθηκαν η υπεύθυνη προγράμματος του ΚΙΚΠΕ κα Μαρία Καΐρη και ο σχολικός σύμβουλος κος Γιάννης Ηλιούδης και μίλησαν για την πρωτοβουλία αυτή στην εκπομπή Στάση ΕΡΤ.

03Μαρ2017 – Στάση ΕΡΤ

Σκοπός  των Σεμιναρίων είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών της Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης, καθηγητών φροντιστηρίων, ανέργων καθηγητών και φοιτητών για τα πορίσματα της επιστημονικής έρευνας σε θέματα που περιλαμβάνονται στη διδακτέα ύλης Γυμνασίων και Λυκείων.

Η ηλεκτρονική «βιβλιοθήκη» του Future Library ανανεώνεται συνεχώς καθώς τα Σεμινάρια που ολοκληρώνονται ανεβαίνουν στην πλατφόρμα διαδικτυακής μάθησης edu.futurelibrary.gr. όπου έχει συγκεντρωθεί εκπαιδευτικό υλικό ευρέως φάσματος,  στο οποίο ο ενδιαφερόμενος μπορεί να προστρέξει και να το αναπαραγάγει οποιαδήποτε στιγμή.

admin_2017

Author admin_2017

More posts by admin_2017

Leave a Reply