Η Οpus ενώνει τις δυνάμεις της με τη DK Associates Europe ltd για να εκπροσωπήσουν το BBC

Η DK Associates Europe ltd και η Οpus Integrated Communication ltd ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εκπροσωπήσουν

το BBC στην Ελλάδα!

 

Η γνωστή (ιδιαίτερα στους τουριστικούς κύκλους) εταιρία δημοσίων σχέσεων DK Associates Europe ltd, με έδρα το Λονδίνο, συμπράττει με την ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία επικοινωνίας Opus Integrated Communication, για να εκπροσωπήσουν μαζί το κορυφαίο δίκτυο BBC WORLD NEWS & bbc.com στην Ελλάδα!

Η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της Opus Integrated Communication στον τομέα της επικοινωνίας, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, δείχνει να αιτιολογεί πλήρως την απόφαση για αυτή τη σπουδαία στρατηγική συμμαχία. Επιπλέον, η αδιαμφισβήτητη εμπειρία της DK Associates στην προβολή των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό, κατά βάση στη Μεγάλη Βρετανία, έρχονται να προστεθούν σε μια δυνατή ομάδα, που στοχεύει από τη μία πλευρά να ενδυναμώσει την προβολή των ελληνικών brands και από την άλλη να «εκτοξεύσει» της πωλήσεις του ΒΒC στην εγχώρια αγορά.

Η ομάδα των DK-OPUS, διαθέτοντας μεγάλη γνώση τόσο των διεθνών πρακτικών, όσο και των ελληνικών ιδιαιτεροτήτων, αυτή την περίοδο σχεδιάζει να ανακοινώσει μια μεγάλη γκάμα δημιουργικών προτάσεων, για την αποδοτική προβολή των ελληνικών διαφημιζόμενων εταιριών, μέσα από την εξαιρετική διαφημιστική στόχευση του διάσημου δικτύου, την υψηλή απήχηση του διεθνούς προγράμματός του και το ευρύ περιεχόμενο των εκπομπών και των ηλεκτρονικών θεματικών ενοτήτων του, που αποτελούν τα πλέον επιδραστικά, πολυσυλλεκτικά και έγκυρα κανάλια παγκοσμίως.

Οι αριθμοί που συνοδεύουν το BBC WORLD, το ειδησεογραφικό κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση παγκοσμίως, είναι σαφώς εντυπωσιακοί: εκπέμπει σε 388 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο, ενώ οι ακόλουθοί του αγγίζουν τους 5.7 εκατομμύρια χρήστες στο Facebook και τους 6.1 εκατομμύρια στο Twitter! Ομοίως, το bbc.com υποδέχεται πάνω από 58 εκατομμύρια χρήστες της παγκόσμιας κοινότητας μηνιαίως, χωρίς να προσμετράται σε αυτούς το κοινό της Μεγάλης Βρετανίας!

Η εκπροσώπηση του κολοσσιαίου BBC στην Ελλάδα από τη DK-OPUS σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσεγγίσουν τις διεθνείς αγορές, να συνδεθούν με τον επαγγελματισμό και την απόλυτη αξιοπιστία του κορυφαίου δικτύου και να κατευθυνθούν στρατηγικά στο δρόμο της ανάπτυξης και της επιτυχίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κατιλένα Alpe στο katilena@opusltd.com, 6942519199 ή με τη Ναταλία Κατηφόρη στο natalia@opusltd.com, 6972345289

 

BBC.com red tile 2012BBCWW logo

admin_2017

Author admin_2017

More posts by admin_2017

Leave a Reply